Mirë se vini te web faqja e Golden Hotel
Qendra e thirrjeve         +383 (0)38 533 533

Menu
Sherbimi
  • 24 orë recepcion
  • Shërbime dhome
  • Masazh
  • Bar dhe Restaurant
  • Sallë për konferenca
  • Internet Wi-Fi
  • Lavanderi
  • Parking
  • Shërbime taxi
insert into `ip_log` set `module` = '', `name` = '', value_str='', value_int=NULL, value_float=NULL Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO)