Mirë se vini te web faqja e Golden Hotel
Qendra e thirrjeve         +383 (0)38 533 533

Menu
Rreth nesh

Golden Hotel është ndërtuar në vitin 2013 dhe është i pozicionuar në Lagjën "Ulpianë" në Prishtinë, zonën më te preferuar të kryeqytetit, ku ka qasje të shpejtë në të gjitha pjesët e qytetit.

Golden Hotel me shërbimet e tij cilësore dhe çmime të arsyeshme ofron mjedise çlodhëse, mikpritëse dhe komode.

Golden Hotel disponon dhoma me mobilim komod dhe hapsirë të bollshme, restaurant luksoz dhe terracë të hapur, sallë konferencash, si dhe parking të mjafueshëm.

insert into `ip_log` set `module` = '', `name` = '', value_str='', value_int=NULL, value_float=NULL Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO)