Mirë se vini te web faqja e Golden Hotel
Qendra e thirrjeve         +383 (0)38 533 533

Menu
Restaurant

Kuzhina e restaurant Goldenit ka një kualitet të lartë dhe elegancë me përgaditjën  e ushqimit të llojllojshëm. Restauranti është komod, ofron shërbim cilësorë dhe higjenë maksimale.

Foto nga Restauranti

Nëse planifikoni të organizoni një darkë private ne do të kujdesemi për të shërbyer me profesionalizëm dhe kujdesin e duhur, pijata dhe asortimente të përgaditura nga kuzhinjerët tanë.

insert into `ip_log` set `module` = '', `name` = '', value_str='', value_int=NULL, value_float=NULL Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO)